Linkek a témában:
Antioxidáns.lap.hu
Az anyagcsere (oxidáció) során szervezetünkben természetesen is képződő, de a környezeti ártalmak, helytelen életmód miatt felszaporodó és egészségünket súlyosan veszélyeztető szabad gyökök elleni védelmi rendszer fontos alkotói az antioxidánsok: vitaminok, ásványi anyagok. Táplálékainkban csak csökkent mértékben vannak jelen, ezért kívülről kell bevinnünk őket, hogy elkerüljük a betegségeket.
Az életelixír - Borászportál
A szőlőmag-olaj számtalan jótékony hatással rendelkezik. Megfelelően befolyásolja, "kiegyenlíti" a vér koleszterinszintjét, javítja a látást, rendkívül erős antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható. Az olajok között kiemelkedik sokszínû jótékony tulajdonságainak köszönhetően.
Egészseg.lap.hu
Mindenki, még ha csak titkon is, egészségre és hosszú életre vágyik. Azonban csak kevesen tudják, hogy mi fán terem ez az egészséges életmód dolog. Ez az oldal segít eligazodni a kusza útvesztőben. Tematikusan rendezve, nálunk megtalál mindent, ami az egészséges életmódhoz elengedhetetlen, vagy szükséges.
Immunerősítő és bőrszépítő
Sok benne az antioxidáns, az e-vitamin, magas a polifenol tartalma és megvédi a szervezetet az érrendszeri megbetegedésektől, így az infarktus is elkerülhető.
Őrlemény hatása, összetétele
Szentgyörgyi Albert neve mindenkinek ismerősen cseng, ha a C-vitamin jut eszünkbe, de valójában az első felfedezése a polifenol volt. A polifenol az egyik legerősebb immunerősítő és antioxidáns.
Táplálékkiegészítő mikroőlemény
A szőlőmag őrlésére használt gép 2-3 mikron finomságúra képes megőrölni a szőlőmagot. Ez leginkább a dohányfüst finomságához hasonlítható.
Meghatározás
A szőlőmagban található vegyületek erősítik az immunrendszert, rugalmassá, erőssé teszik az érfalat, ezáltal csökken a trombózis és az infarktus kockázata, antioxidáns hatásai révén késlelteti az öregedést, jelentősen csökkenti a rák kockázatát, csökken a vérnyomás és a cukorbetegség okozta idegkárosodás. Ez az oldal segítséget nyújt a megfelelő szőlőmag termék kiválasztásához és beszerzéséhez.